De afgelopen dagen laat het zonnetje zichzelf ineens zien, hoe heerlijk is dat! We krijgen de voorjaar in ons bol. Schoonmaken, opruimen en natuurlijk ook het uitzoeken van nieuwe spulletjes voor in huis. De kledingkasten van de kindjes heb ik inmiddels weer doorgespit en de helft kon ik wegdoen omdat het te klein was. Ook ben ik kritisch gaan kijken naar het beddengoed. Is dit nog leuk of zijn we toe aan iets nieuws? We kwamen tot de conclusie dat het echt wel tijd was voor wat nieuws. De kinderhelden op het beddengoed bij Bentley zijn inmiddels uit beeld, dus dat zegt alweer genoeg. Tijd voor een zoektocht naar nieuw beddengoed, met een leuke twist want ik mag wat weggeven.

Grote jongens dekbed

Bentley heeft tot nu toe altijd een peuter dekbedje gehad. Hij is immers nog niet echt heel groot dus we kwamen er nog steeds mee weg. Maar ik merk dat hij nu toch wel behoefte heeft aan net dat stukje extra en ook staat het wat leuker op bed natuurlijk. Hij heeft een stapelbed van Ikea, dus een normaal dekbed past prima! Daar past eigenlijk ook alles wel bij qua kleuren en vormen, dus dat is ideaal!

Thema kamer

Toen ik Bentley vorig jaar vroeg over zijn nieuwe kamer kwam er als thema iets met de jungle of dieren tevoorschijn. Ik had al wat leuke dingen gezien maar besloot expres niets te kopen omdat hij nog enorm aan het wisselen was. Een week later was het namelijk een Spiderman kamer, ook kwam er een regenboog voorbij en een dinosaurus kamer.

Nieuwe collectie

Dit jaar kunnen we de winkels niet echt in natuurlijk, dus klapten we de laptop open. We besloten de nieuwe collecties samen te kijken, het is immers zijn bed en hij moet er onder slapen. Dekbedovertrek kinderen geeft natuurlijk ontzettend veel leuke exemplaren.
Aangezien we nu echt wel een stoere jongen hebben hoort daar natuurlijk ook echt een stoer exemplaar bij. Ik probeerde eerst alle plaatjes te laten zien voor hij kon kiezen, maar heel ver kwam ik niet. Als eerste liet ik namelijk de dinosaurus zien en tsja toen bleven we eigenlijk best wel hangen. Ik liet ze nog wel zien hoor, maar die dino was het helemaal! Zelf vond ik het dekbed vol met autowegen ook wel erg leuk dus die hou ik zeker in gedachten voor Harvey.

Ik ook!

Toen Bentley hardop gilde dat hij een dino dekbedovertrek kreeg zag ik direct 2 glimmende oogjes op mij afkomen. Mama, hebben ze misschien ook iets leuks voor mij?  Zij kijkt wel alles af, maar wil dan eigenlijk ook de helft direct hebben. Zelf vind ik de kersen ontzettend vrolijk en ook de fotoprints.  Dat haar oog zou vallen op de unicorn had ik natuurlijk kunnen verwachten. Dus hop in het winkelmandje.

Winactie

Wil jij ook kans maken op een dekbedovertrek van SNURK? Laat dan in een reactie weten voor welk design jij zou kiezen. Volg mij op Social Media en maandag 1 maart zal ik de winnaar bekend maken.