Slaap, een veelbesproken onderwerp voor baby’s. Erg logisch aangezien ze vanaf geboorte een heel groot deel (als het goed is) slapend doorbrengen. Het eerste bedje is dan ook altijd iets heel speciaals. Het inrichten van een baby kamer word als echte mijlpaal gezien. De eerste meubeltjes, komt er een leuk behangetje op of word het toch een likje verf. Natuurlijk staat dan ook op de to-do lijst, de aankleding van het kamertje. Daarbij hoort natuurlijk ook zeker het baby beddengoed.

Eye catcher

Belangrijk, het beddengoed? Jazeker! Iedereen kijkt naar het wiegje of ledikantje, het mag gezien worden dus leuk beddengoed is een must. Ook de hoeveelheid foto’s die je maakt van je kindje in bed zorgt ervoor dat je natuurlijk een leuk setje wil! Maar dan is de vraag, welke dan. Ga je voor rustig, of juist een beetje outside the box? Welke kleuren heb je in gedachten of is er misschien een thema? Zoveel vragen, want zoveel opties. Gelukkig kan ik je hierbij helpen. Voor een heel divers assortiment kun je namelijk terecht bij SNURK Amsterdam.

SNURK Amsterdam

SNURK maakt al design beddengoed sinds 2007. Ken je die populaire overtrekken waardoor je kindje direct veranderd in een astronaut, prinses, zeemeermin of zelfs ninja? Juist! Daar heb ik het over.
Maar niet alleen voor kinderen kun je hier terecht, ook voor volwassenen is er een origineel assortiment beschikbaar. Zo stopt SNURK veel tijd en aandacht in het zo realistisch mogelijk uitvoeren van de prints. Echt een aanrader dus, gevalletje dit moet je gewoon hebben.

SNURK Baby

Heel jammer dat hun collectie pas begon bij de peuterbedjes, maar gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Begin dit jaar werd namelijk het jongste lid van de familie geboren; de SNURK Baby beddengoed collectie. Hun populaire kinderprints zijn nu dan ook eindelijk verkrijgbaar voor ledikantjes. Deze zijn niet alleen verkrijgbaar als set van hoeslaken babybed en laken maar ze zijn ook los te verkrijgen.  Hoe schattig is dit?

Milieubewust

Wat ik erg belangrijk vind is dat er ook aan het milieu gedacht word. Zorgen voor het milieu, dat is natuurlijk de taak van ons allen. Ik was dan ook positief verrast dat SNURK hier aan bij draagt. Dit doen zij door alleen gebruik te maken van biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. Met deze gedachte slaap je direct al een stuk beter toch?

Natuurlijk is nu de vraag, voor welk baby laken kies jij?

* Op deze blog word gebruik gemaakt van beeldmateriaal, afkomstig van SNURK Amsterdam