Ik zag deze te leuke Summer Tag voorbij komen en besloot hem voor mezelf ook eens in te vullen. Zoals de titel al zegt gaat het over de zomer en beantwoord ik hier een aantal vragen over. Lees je gezellig mee?

Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Oké, ik kan dus niet echt kiezen. Ik en ijs, ik ben ermee opgevoed. Van mijn vader leerde ik namelijk, hoe vol je ook zit, ijs vult altijd de gaatjes op. Je kunt nooit te vol zitten voor een ijsje. En ik ben de moeilijkste niet dus ik lust veel, maar dan ook echt veel.
Als het echt warm weer is probeer ik wel wat meer waterijsjes te eten, maar zo’n split ijsje gaat er altijd wel in. Solero Exotic vind ik ook onwijs lekker, je hebt daar zo’n rode en oranje versie van geloof ik, beide prima!

Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?

Luchtige kleding vind ik erg fijn. Ik heb het snel warm, dus je zult mij ook al snel zien lopen in korte mouwen en blote beentjes. Daarnaast met 3 kinderen ben ik altijd wel bezig, dus het moet ook wel een beetje functioneel zijn.. Jurkjes/ rokjes en basic topjes zijn toch wel heel handig. Ik denk dat ik daarvoor kies.

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Alcoholisch of frisdrank? Als we het over alcohol hebben vind ik rosé wel erg lekker, ik weet het lekker cliché. Maar ook Disaronno Sour is lekker op een zomerse dag.
Qua frisdrank ben ik sinds een tijdje verslaafd aan Pepsi Max Zero in de smaak Cherry. En last but not least, milkshakesss!!

Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?

Zwemmen, niet persé echt de hele tijd zwemmen maar lekker ronddobberen vind ik ook prima. Kijken hoe de kids zich vermaken, daar geniet ik enorm van. Een goed boek lezen op een strandbedje na het zwemmen is dan ook een heerlijke afsluiter. Met zo’n zomers drankje erbij. Hmmm, ik ben er eraan toe denk ik!

Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?

Indien nodig een beetje concealer, aangezien ik met tijden last heb van wat acné en dit het liefst verberg. Wat mascara en oja, lippenbalsem voor de droogte is ook altijd een goed idee. Verder het liefst niets, want met het warme weer gaat dat toch alleen maar zweten en word het er niet beter op! Hahaha..
Als we uit eten gaan of iets speciaals hebben zal ik me wel opdoffen natuurlijk, dat vind ik gewoon leuk.

Wat is je favoriete zomerse liedje?

De laatste tijd ben ik weg van Pa Olvidarte van Rolf Sanchez en Prende la Cadera van Big Mancilla. Kan er ook te maken mee hebben dat deze gebruikt worden in de dansles die ik volg en ik er dan lekker op los swing. 😊😊

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Een heerlijk gerecht blijft toch wel een pasta salade, zoveel verschillende variatie mogelijkheden heb je daarin. Zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, maar ook pesto is altijd een goed idee.
Zelfgemaakte soepjes met broodjes erbij gaat er ook altijd wel in. Ik zal hier nog een uitgebreidere blog over schrijven binnenkort, wat zomerse gerechten zijn altijd handig toch?

Wat is jou ultieme zomer DIY?

Zelfgemaakte ijsjes. Je kent ze vast wel, die ijshoudertjes die je zelf kunt vullen. Heerlijk vind ik dat! Vroeger goot ik er altijd fristi in, maar tegenwoordig zijn ze wat gezonder. Als ik wat over heb van een smoothie bijv. dan kiep ik het daarin, of hele stukjes fruit erin. Ook de kinderen vinden het heerlijk om zelf ijsjes te maken. Alleen zo jammer dat je daarna dat wel echt even een paar uur moet wachten voor je ze daadwerkelijk kan opeten.

Wat voor geur draag je `s zomers?

DKNY Be Delicious Fresh Blossom staat nu bovenaan mijn lijstje. Heerlijk vind ik die. Ik ben echt dol op zoetigheid, dus dit zie je ook in mijn parfum terug. Ik heb laatst op het vliegveld een groot formaat hiervan gekocht, dus die gaat nog wel even mee. Ook Amor Amor vind ik een ontzettend lekker luchtje.

Welke plannen heb je voor de zomer?

Lastige, want ik weet het eigenlijk niet. Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen heb ik nu 3 weken vakantie en hebben we onze vakantie naar Italië gecanceld. Ook hadden we een huisje staan in Zwitserland en zouden we de terugweg vertoeven in Disneyland. Jammer maar helaas.
Wat er nu op het programma staat, niks! We kijken gewoon wat er op ons pad komt en gaan maar doen wat we leuk vinden.

Zo wil ik de Avond4Daagse gaan lopen, heb ik een aantal pretpark kaartjes, wil ik wat stedentripjes gaan doen, zwemmen in ons zwembadje, lekker bakken, de nodige logeerpartijen, een aantal nieuwe knutsel ideetjes uitwerken die ik in mijn hoofd heb en mijn moeder heeft weer een vakantie paspoort voor de kindjes gehaald. Daar staan ook altijd heel veel leuke dingen in om te doen.
Al is dat nu misschien iets anders vanwege de maatregelen. Maar we zullen het wel zien. We maken er in ieder geval een gezellige tijd van samen. Hier zal ik zeker nog wel meer updates over delen!

Zo, dit was hem alweer.. Misschien dat je weer iets nieuw over mij te weten bent gekomen.. Of was het wel voorspelbaar allemaal? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. ♥