Zoals de organisatie het zelf zegt: “Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar, daarom presenteren wij;
Avond4daagse – Home Edition
”.

Jaja je leest het goed, de Home Edition. Je kunt dit jaar de avond4daagse online lopen. Nou ja online? Je moet hem wel echt lopen natuurlijk, maar je kunt je resultaten aanleveren om zo toch je medaille te ontvangen. Hoe leuk is dat??

Keuze uit afstand

Vorig jaar liep ik met de kids voor het eerst, 3 kids en 5 kilometer 4 dagen lang. Ik vond het ontzettend leuk, maar wel een enorme opgave. Joachim was namelijk precies die week voor zijn werk in het buitenland en was alleen de vrijdagavond thuis, de laatste avond dus.
Dus ik heb me dit jaar ingeschreven voor de 2,5 kilometer versie. Heel erg fijn dat je gewoon kunt kiezen, er is namelijk een 2,5-5-10km versie. Dus kies vooral degene die bij jou past.

4 dagen wandelen

Waar je normaal 4 dagen achter elkaar moet lopen, heb je nu 2 weken de tijd om de 4 dagen vol te maken. Tussen 1 juni – 31 augustus 2020 heb je de kans om mee te doen.
Je hoeft ook niet perse in de avond te lopen, maar je kunt gewoon jouw moment pakken waarop jij er tijd voor hebt. Dat is natuurlijk ontzettend handig en wel echt een voordeel. Vorig jaar was het hier best laat, de start, dus lagen ze 4 avonden lang vrij laat in bed. Dat hoeft nu dus niet.
Het nadeel vind ik, is dat het lopen van de avond4daagse normaal zo’n gezellig samen-ding is. Met meerdere mensen samen, zo’n hele stoet, het geeft een hele sfeer.
Die sfeer, die zal ik wel gaan missen, dus we moeten er zelf maar wat van gaan maken.. Misschien samen met de buren of vrienden lopen? Met gepaste afstand voor de volwassenen natuurlijk. Even kijken wat haalbaar is.

App downloaden

Gelukkig hoef je de routes niet zelf te verzinnen, met de app eRoutes worden de routes voor je samengesteld zodat je dus elke avond een andere route kan lopen, zonder je suf te googlen naar een goede route. Hoe fijn is dat?! Ik denk dat ik die app vaker ga gebruiken voor wandelroutes als hij goed werkt.

Medaille

Yes dit jaar krijgen we voor het eerst een echte avond4daagse medaille! Vorig jaar moesten we het doen met een lokale medaille van de sponsor hier. Want de werkgroep was ermee gestopt en dus heeft de lokale supermarkt de organisatie op zich genomen. Super fijn, want het was tot in de puntjes geregeld. Maar, zo’n echte avond4daagse medaille is toch wel onwijs gaaf. Dus daar gaan we voor dit jaar! Zodra we de 4 dagen hebben afgerond zal hij thuisgestuurd worden, spannend! Bij ons krijgen de kids een medaille en Joachim. Tsja die man is dol op medailles, dus waarom ook niet.. Voor mezelf vond ik het niet zo nodig.

Meedoen

Jij wilt natuurlijk ook zo’n medaille, dus waar wacht je nog op? Schrijf je ook gezellig in en doe met ons mee vanaf een afstandje 😊 Inschrijven kost €5,- en doe je hier.

 

 

Doe jij ook mee? Deel dit dan in de reacties, dan kunnen we het dit jaar toch een beetje samen lopen, vanaf een afstand. #staysafe