Jarig in Coronatijd, het is alles behalve ideaal. Vorig jaar hebben we de traktatie van Bentley dus niet van te voren kunnen voorbereiden. Al had ik hele leuke ideetjes. Het was zelfs even spannend of we wel of niet naar school konden gaan en überhaupt mochten trakteren. Uiteindelijk hebben we het pas weken later ingehaald en zijn we gegaan voor ijsjes. Maar dit jaar wil ik toch wel iets persoonlijkers. Bentley wilde graag iets met zijn naam erop. Ik ga er vanuit dat we nog steeds niets zelf mogen maken en stiekem vind ik dat ook niet zo erg. We zitten hier toch in de drukte, dus ik hou het even op gemakzucht. Maar met een naam erop, moet ik dan alles zelf printen, knippen en plakken? Gelukkig kwam Funlab met een oplossing voor mijn probleem: Gepersonaliseerde traktaties van Funlab!

Funlab

Bij Funlab zag ik een aantal persoonlijke traktaties online staan. Dit lijkt me dus ideaal. Iets lekkers, maar ook echt van hemzelf. Met zijn eigen naam erop en zelfs de mogelijkheid om de naam van zijn vriendjes en vriendinnetjes erop te zetten. Ideaal voor moeders die even wat minder tijd hebben omdat ze in een verhuizing zitten. Check!

Keuze

Kies je voor doosjes met eigen naam erop, dan kun je deze ook nog eens compleet laten vullen met een snoepzakje erin of alleen het doosje bestellen. Dan heb je zelf de mogelijkheid om wat lekkers of iets leuks erin te doen om de doosjes zo te vullen. Nu met de maatregelen hou ik het denk ik maar lekker makkelijk en gaan we voor complete service. Net zo gemakkelijk!
Ook kun je er leuke speelgoedjes bijbestellen om het helemaal compleet te maken. Leuk om erbij te geven zoals de Emoticon gummetjes of het klaparmbandje, worden hier wel altijd volop gebruikt!

Traktatie

Voor een traktatie in de klas hoef je eigenlijk niet veel meer te doen. Je besteld een heel set en vult dan alleen de doosjes nog maar. Dit kan de jarige zelf doen, hoe leuk is dat! Traktaties maken was nog nooit zo makkelijk. Alhoewel, we moeten nog wel even de keuze maken tussen Dino en Superhelden.. Dat zal nog wel even een tijdje twijfelen worden voor Bentley. Gelukkig hebben we nog 2 maandjes.

Kinderfeestje

Met een kinderfeestje geef ik aan het einde eigenlijk ook altijd wel een klein zakje mee naar huis. Met iets lekkers of iets leuks erin, of natuurlijk een combinatie. Deze zakjes zijn daar ook heel erg geschikt voor. Eigen naam erop, dan heeft er ook niemand ruzie van wie het doosje ook alweer was. Of blijft er 1 liggen? Dan is het ook zo te zien van wie deze is 😊

Cadeautjes

Nu zag ik ook dat ze leuke cadeau verpakkingen hebben. Bijvoorbeeld de unicorn en dino bakmixen. Te schattig! Met bijbehorende uitsteekvormpjes zijn ze echt helemaal compleet. Weer eens wat anders dan een speelgoed of knutsel pakketje. Stiekem toch ook wel heel leuk voor jezelf, of als ze hun zwemdiploma gehaald hebben, zindelijk zijn of een andere mijlpaal behaald hebben? Zomaar of als extraatje bij je cadeautje voor iemand anders.

Kortom, gepersonaliseerde traktaties van Funlab, een traktatie voor meerdere gelegenheden, ideaal toch?!
Voor welke traktatie zou jij kiezen? Kies jij wel eens voor kant en klare traktaties, of ben je van team freubel all the way 🙂