Iemand leren kennen via een beeldscherm kan best lastig zijn. Alles wat je deelt kan op verschillende manieren overkomen. Geschreven tekst is toch altijd ander als gesproken tekst. Nu dacht ik, laat ik eens iets meer delen over mijzelf. Zo leren jullie mij wellicht iets beter kennen. Naomi, de typmiep achter de laptop waarvan je allerlei blogs voorbij ziet komen. Wie ben ik nu eigenlijk? 😊
Dus vandaag een persoonlijke blogs, 20 random feitjes over mij.

1. Ik ben stiekem dol op foute muziek
Ja echt verschrikkelijk, maar de Toppers ofzo schaar ik hier dus ook gewoon lekker onder. Heerlijk keihard meeblèren op de muziek tijdens een autorit of het schoonmaken. Wellicht dat dit te maken heeft met nummer 2.

2. Ik ben dol op carnaval
Niet direct wegklikken nu hoor, haha. Maar echt, ik ga altijd mee voor “de kinderen”, maar uiteindelijk staat mama daar als eerste lekker te dansen en te feesten! Gelukkig doen de kinderen ook lekker mee, dan valt het wel wat minder op. Ben waarschijnlijk ook getrouwd met de enige Brabander die een lichte hekel heeft aan carnaval, dus ja, voor de kindjes moet ik wel mee. Vervelend hoor..

3. Ik ben dol op salsa muziek
Dit past ook echt weer totaal niet bij nummer 1, i know, maar het is echt zo. Ik hou ervan! Heerlijke die heupen bewegen en meezingen, terwijl ik geen woord spaans ken, maar toch doe ik alsof ik het hele liedje fantastisch mee kan zingen.

4. Ik ben dol op dansen
Toen Bentley op peuterdans zat, was er tegelijkertijd een dance fit uurtje, waarin een aantal moeders ook meededen. Ideaal natuurlijk, je kind danst en jij ook. In een ander zaaltje natuurlijk. Na een aantal keer zeggen dat ik de volgende keer mee zou doen kwam ik uiteindelijk een lesje meedansen. Hierna werd ik verslaafd, ik heb dan ook tot week 36 van mijn zwangerschap van Harvey lekker doorgedanst daar. Gaf soms wel gekke blikken moet ik je eerlijk bekennen! Hahaha..

5. Zoet of hartig, ik eet alles!
Je zou het misschien niet zeggen, maar ik vreet echt alles wat los en vast zit. Lekker plat gezegd, maar serieus dus. Sommige mensen zijn echt enorm dol op hartig, andere echt van het zoetige. Maar ik, ik kan bijna alles wel eten. Zoooo lastig! Dus dit compenseren we dan maar weer met extra bewegen.

6. Ik ben dol op koken en bakken
Er zijn mensen die het haten om in de keuken te staan, ik hou ervan! Natuurlijk zijn er dagen dat ik liever wat bestel of uit eten ga, maar die zijn er vrij weinig. Ik vind het heerlijk om nieuwe recepten uit te proberen en hier mijn eigen draai aan te geven.

7. Ik vond het doodeng om mijn eigen blog te starten
Het starten van mijn eigen blog vond ik zo eng! Ik was er veel te veel over aan het nadenken, wie zou het dan gaan lezen, wat als het niks word, wat als.. wat als.. Maar ik ben achteraf zo blij dat ik de stap gezet heb! Het heeft me al veel leuke samenwerkingen opgeleverd en zoveel leuke contacten.

8. Ik ben een enorme stresskip
Als ik mijn sleutels kwijt ben ren ik alles af om te zoeken waar ik ze gelaten heb, om erachter te komen dat ze in m’n jaszak zitten.. Van de jas die ik aan heb dan ook.. Als ik iets niet kan vinden kan ik dan ook echt lichtelijk in paniek raken. Maar stap 1 is gezet, ik ben me ervan bewust gelukkig. Op andere momenten ben ik daarentegen weer veeel te relaxt, of er logica inzit, nee ik denk het eigenlijk niet.

9. Ik verzamel elastiekjes
Overal liggen ze, haar elastiekjes. In mijn jas, in mijn tas, in broekzakken, in de auto, in de badkamer, boven mijn bed. Geen idee waarom ik steeds nieuwe blijf kopen, maar als ik er even geen bij de hand heb, dan sta ik alweer bij de winkel voor nieuwe.

10. Ik ga veel te laat slapen
Ik ben geen ochtendmens, maar echt een avondmens. Als iedereen gaat slapen pak ik mijn laptop er het liefst nog even bij en ga wat aan de slag voor mijn eigen blog of voor opdrachten. Heerlijk, alles even van mij afschrijven en de drukte van de dag verstoppen in mijn woorden. Het is bijna therapeutisch! Hierdoor ga ik alleen wel veel te laat slapen, hoewel ik hier 1x in de zoveel tijd enorm op let en dan een aantal weken weer op tijd naar bed probeer te gaan.

Alweer 10 random feitjes over mij, maar ik heb er nog 10 voor je hoor! We zitten pas op de helft.

11. Ik vind achteruit parkeren verschrikkelijk
Ten eerste zet ik altijd de muziek uit, want dan kun je je beter focussen ofzo? Geen idee wat het is, maar gelukkig lees ik steeds vaker dat ik hier niet de enige in ben.. Ook al heb ik sensoren in de auto (en een achteruitkijk camera), alsnog ben ik bang dat die dingen niet goed staan afgesteld en ik ergens tegenaan knal. Maar gelukkig heb ik nog nooit schade gereden. *applaus voor mij!*

12. Mijn huwelijksreis ging naar Disney
Disney films, Disney liedjes maar vooral ook Disneyland, ik ben er dol op! Ik mis mijn abonnement dan ook enorm! Mijn eerste ervaring met Disneyland was tijdens onze huwelijksreis. Je kan dus wel veilig zeggen dat mijn man de aanstichter is van deze Disney verslaving..

13. Ik koop bijna nooit meer iets voor mezelf
Kleding kopen voor mezelf, ik kan het me niet herinneren wat mijn laatste kledingstuk was. Voor de kinderen gaat dat altijd prima, maar voor mezelf kan ik maar niks beslissen. Ik wil eigenlijk nog wel wat leuke herfst jurkjes. Dus mochten jullie suggesties hebben, stuur maar door!

14. Ik ben het type dat schreeuwt naar je vanuit de auto
Doe jij je richtingaanwijzer niet aan? Dan roep ik naar je vanuit mijn auto. Niet dat jij het hoort, maar toch, ik schreeuw wel even naar je hoe irritant ik het wel niet vind. Sorry, of eigenlijk niet, want je hoort het gelukkig toch niet. Enne, rij je te langzaam? Dan laat ik het je ook gewoon even weten, zo attent ben ik dan wel weer.

15. Ik was bang dat ik nooit meer kon lopen
Na mijn 3e bevalling was ik veel te snel weer trappen aan het lopen. En op de verkeerde manier. Hierdoor lag ik op dag 4 plat op bed en kon mij geen centimeter bewegen zonder helse pijn. Vreselijk. Ik moest “opnieuw leren lopen” van de fysio. Uiteindelijk met krukken en een bekkenband die alles strak bij elkaar hield lukte het mij. Ik moest zelfs in een rolstoel mee naar de Efteling omdat ik niet kon lopen, het voelde vreselijk. Zo machteloos. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik weer volledig herstelt ben uiteindelijk.

16. Ik vind mensen die hun richtingaanwijzer niet gebruiken ontzettend irritant
Ik bedoel, het kost niks hoor even dat tikje geven.. Je doet er zoveel mensen, lees o.a. mij, een groot plezier mee! Lees vooral even terug naar nummer 14, die past er wel bij toch?

17. Ik kwam 3x 20kg aan
Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik tot 3x toe 20 kilo aan. BIZAR! Zo enorm onder de indruk hoe het menselijk lichaam werkt. Iets wonderbaarlijks, zo dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Maar nog dankbaarder dat ik de extra kilo’s inmiddels allemaal weer kwijt ben. 60 kilo’s totaal, het is nogal wat.. Het enige wat er overbleef zijn mijn tijgerstrepen.

18. Ik heb het keuzevak Funshopping gedaan.
Ik zocht namelijk iets waar ik niet teveel moeite voor hoefde te doen, toen kwam ik hierbij uit. Hier leerde ik alles over sales technieken van winkels. Niet dat ik daar ooit iets aan heb gehad, maar ik haalde er wel een 10 mee.

19. Ik ben een nerd
Toetsen, examens, ik ben een echte nerd. Ik hield van leren, schreef alle aantekeningen op, maakte samenvattingen en nam stof op als een malle. Leren hoefde ik niet veel te doen, het ging vrijwel vanzelf. Maar tegenwoordig met mijn mom brains, echt die gave ben ik totaal kwijt want ik kan niet eens meer herinneren wat ik in de supermarkt kwam halen soms.

20. Ik hou van fotografie
Dat zou je misschien niet zeggen als je naar mijn foto’s kijkt.. Maar echt, ik zou meer cursussen willen doen om beter te fotograferen, ik heb al jaren een cursus Photoshop in de kast staan die waarschijnlijk totaal niet meer relevant is op dit moment. Ooit ga ik hier iets mee doen. Maar dat lijstje staat vrij vol, dus die planning is nog niet volledig.

Zo, een mega boekwerk is het geworden, maar je weet nu wel wat meer over mij dankzij deze 20 random feitjes over mij. Ik ben ik, gewoon mezelf, een beetje gek maar wel uniek.
Durf jij ook iets over jezelf te delen?

Om nog meer te weten te komen over mij, lees dan hier wat ik nooit zou doen als moeder
of wat ik nooit zou doen als moeder.