Afgelopen maandag begonnen we weer met een normale schoolweek. Toch best gek, maar de kinderen hadden er enorm veel zin in dus niet teveel bij nadenken en maar gewoon gaan.
Ze hebben genoten, eindelijk alle vriendjes weer gezien en het lijkt weer meer op school. Dat vond ik dus echt onwijs fijn om te horen. Ze voelen zichzelf weer fijn, school is weer normaal en daar kunnen ze houvast aan hebben.Moe

Ik lees het overal, met name bij de moeders. Moeders zijn moe, op, uitgeput. Ik ben het er compleet mee eens. Geen idee hoe of waarom, maar mijn energie lijkt soms gewoon echt helemaal weg. Zo kan ik om 20.00/21.00 in slaap vallen op de bank. Super gezellig is dat! Zou het te maken hebben met die constante wisseling in je dagprogramma? Ik zou het echt niet weten, dus als iemand het wel weet
moet diegene het maar even achterlaten! En dan vooral ook de tips om er weer vanaf te komen.

Zwemles

Yes yes, deze week zijn we dan ook eindelijk weer naar zwemles geweest. Een complete route uitgestippeld van binnen, zo gek, maar wel heel fijn dat ze weer mochten. Ze hadden het zo enorm gemist. Vlak voor de zwembaden dicht moesten, mocht Macy bijna op voor haar B-diploma, zo zuur! Dus ik hoop dat er snel weer een kans komt en dat ze het dan mag laten zien.

Nieuwe haarkleur

Na een hele periode van pinteresten heb ik een afspraak gemaakt bij de kapper. Mijn haarkleur was ik zat en ik wilde wat anders. Joachim wilde graag wat donkerder, maar ikzelf had meer licht in  gedachten. Grijs eigenlijk.. Maar toen ik eenmaal in de stoel zat en het “tussen” resultaat zag, vond ik het goed genoeg! Die grijze spoeling hoefde niet meer. Met dit mooie weer zou die spoeling er toch snel uit zijn dus dan werd het alsnog dit. Ik moest er even aan wennen maar ben er inmiddels onwijs blij mee! Even lekker wat anders voor deze verandering nu.
Alleen… zoals ze mijn haar compleet stijl föhnde, dat lukt mij dus niet meer he! Dus dat word weer even opnieuw pinteresten, maar dan naar föhn tips ofzo!

Trakteren

Zoals jullie weten was Bentley jarig toen de scholen net weer open waren. Bentley ging nog niet naar school en trakteren was er nog niet bij. Maar nu de scholen weer helemaal open zijn, is ook trakteren weer mogelijk! Dus op donderdag trakteerde hij dan eindelijk. Zoals verwacht word het ijs! Dat lust iedereen wel.
Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn, maar de juf stuurde leuke filmpjes en foto’s toe. Zo konden we er toch een beetje bij zijn. Zo fijn om hem te zien genieten van dat feestje waar hij al zolang op had gewacht! Fantastisch.

Nieuwe vakantiebestemming

Omdat de vakantie plannen allemaal in het water vallen wilden we een groter zwembad. Dus een tijd terug kochten we die. Natuurlijk werd het toen ineens slecht weer en konden we hem niet opzetten. Maar dit weekend kon het hoor! Dus hij staat, eindelijk. We hebben er al ontzettend van genoten. Er is zoveel ruimte, heel fijn is dat. Zo hebben we toch een beetje dat “dagjes uit” gevoel en als we de tuin wat meer aankleden hebben we echt onze staycation.

Nieuwe bril

Zoals jullie in de laatste blog al konden lezen heeft Macy sinds vorig jaar een bril. Al een tijdje hadden we het idee om een reserve bril aan te schaffen. Mocht ze hem nu kwijtraken, dan is er altijd eentje bijdehand als reserve. Ook kan ze ermee wisselen. Dus we maakten een afspraak en Joachim mocht deze keer met haar naar binnen. Ik kreeg wat foto’s doorgestuurd en ik moet nu 2 weken afwachten welke het geworden is. Ze hebben enorme lol over hun geheimpje rondom de bril, dus ik ben heel benieuwd welke het nu geworden is.

Over 2 weken weten we gelukkig meer.. Maar dit zijn dus wel echt dingen die ik nu mis. Dat je niet meer overal bij kan zijn, dat je dingen moeten overlaten aan een ander. Soms best lastig hoor!