Terugblik op de vakantie, ja je leest het goed. Hij is alweer voorbij! Ik neem jullie even mee in de 3 weken van onze vakantie die as we speak helaas weer zijn afgelopen. Vandaag begin ik namelijk weer  met werken en zoals dat is na de vakantie, is dat weer mega wennen! De wekker moest weer gezet, opa & oma mogen weer komen oppassen, mijn lunch moet weer klaargemaakt en het ergste van allemaal.. Ik moet op tijd op staan en ook echt uit bed komen. Ik bedoel, met kinderen word je wel vaker op tijd wakker natuurlijk maar dan kun je gewoon in je pyjama blijven rondlopen, niks aan de hand.. Helaas, dat gaat hem vandaag dus niet worden.

Weekblogs stop

Eerst nog even een huishoudelijke mededeling..
Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt ben ik in de week van mijn vakantie gestopt met het online zetten van mijn weekblogs op de maandag. Deze werden minder gelezen dan de andere artikelen en omdat ik meer ben gaan gastbloggen gaat ook daar weer wat meer tijd in zitten. Er valt dus genoeg te lezen van mij, alleen dan wel verspreid over 4 websites(!) inmiddels. Wat natuurlijk onwijs tof is!

Staycation

Zoals ik al eerder vertelde aan jullie hebben wij ervoor gekozen om dit jaar een staycation te houden. Het risico was ons te groot dus de reis naar Italië ging niet door. Ook de tussenstop in Zwitserland daardoor niet. Zo jammer want we keken er enorm naar uit, maar veiligheid voor alles.
Staycation is natuurlijk ook ontzettend leuk!

Wat hebben we allemaal gedaan?

We hebben bewust gekozen voor wat uitjes die zich in de buitenlucht afspelen, zo is het voor Joachim veilig en durven we het aan. Zo mocht ik voor Tamara naar het Dino Experience Park voor een review. Dit kwam dus enorm goed uit, want alles is hier in principe buiten.
Ook zijn we naar Avonturenboerderij Molenwaard geweest en naar de Kinderdijk, gingen op bezoek bij mijn zus op de camping, spraken af met vrienden, genoten we van de natuur en maakten vele tripjes naar het strand. We hebben ons dus niet hoeven vervelen, maar anders was het zeker.
Ook op dagen thuis was het vaak een feestje. Zo hebben we een groot zwembad in de tuin waar ik nu veel te veel over weet aangezien je elke dag moet testen en filteren etc. Maar… Alles voor de kids!

Mooi weer maar toch binnen

We boften enorm met het lekkere weer en konden er dus best vaak lekker op uit. Toch kozen we er met het warme weer ook nog al wel eens voor om lekker te knutselen. Op de site van Linda kun je ook een aantal van mijn knutsel projectjes vinden maar ook deze is ontzettend leuk om te proberen! Binnenkort komen er nieuwe creatieve blogs aan, iets met wc rolletjes en lekkere receptjes, dus hou het goed in de gaten.

Huizen update

Tijdens onze vakantie zijn we ook enorm bezig geweest met ons huis. Zoals jullie weten staat ons huis te koop, maar wat jullie niet weten is dat hij tijdens onze vakantie ook echt verkocht is! Whoop whoop!!
Ik juich enorm hard, maar vind het ook mega spannend.
Hoe het verder allemaal gaat lopen weten we nog niet precies, dus die update volgt nog. Maar we zijn dus gaan rondkijken naar nieuwe huizen, voorbereidingen aan het doen voor het inpakken en ik ben me suf gaan pinteresten voor nieuwe kamer indelingen, meubeltjes en kleuren. Super leuk om te doen natuurlijk. In een nieuw huis is weer van alles mogelijk, dus ik kan me uitleven.

Wishlist

Het eerste weekend van de vakantie maakten de kindjes een wishlist. Ze mochten van mij een lijstje maken met vakantie ideetjes. Ik wilde erbij zeggen dat we niet naar het buitenland konden, maar koos er toch voor niets te zeggen. Ik was erg benieuwd waar ze mee aan zouden komen zetten.

Bentley: Bentley koos voor dino’s kijken, zwemmen, logeerfeestjes, verkleedpartijtje en thuisbioscoop.
Macy: Op het lijstje van Macy stond knutselen, bakken, picknicken, high-tea, verkleedpartijtje, zwemmen, kinderboerderij, uit eten en naar het strand.

Als ik dit lijstje zie komen we aardig goed weg, dus dit hebben we allemaal kunnen doen. Natuurlijk stond Disney er ook bij en hebben we uitgelegd dat dit nog niet mogelijk is en begrijpen ze dit. Corona hakt er hard in bij iedereen nauurlijk en zelfs de kinderen weten er inmiddels al aardig wat vanaf.
Toch wilden ze dit hele lijstje graag allemaal afvinken aan het einde van hun vakantie. Dus dat betekend dat we nog een aantal weken hebben. Gelukkig maar want er stonden nog een aantal dingen op de lijst waar we nog niet aan toe zijn gekomen, welke dat zijn? Daar lees je binnenkort meer over!

Een heel verhaal over mij en onze vakantie, maar hoe is het met jou?
Hoe bevalt jullie vakantie tot nu toe? Is het anders als anders, of merk je eigenlijk geen verschil? Ik ben enorm benieuwd hoe je dit ervaart, dus laat het me weten in de reacties.