retroprints, heb jij ze ook al?
Ik ben dol op foto’s. Je zult mij dan ook de hele dag met mijn camera in mijn hand kunnen zien lopen op vakantie. Nee ik ben geen professionele fotografe, maar dat weerhoudt mij er dus ook echt niet van. Na een vakantie of weekendje weg kan ik dan ook enorm schrikken van de hoeveelheid foto’s op mijn camera. Maar ook op mijn telefoon heb ik de nodige kiekjes staan. Natuurlijk kan ik er op mijn telefoon hele dagen naar kijken maar ik ben ook dol op geprinte foto’s. Zo hebben we fotoboeken van elke vakantie en zelfs jaarboeken vanaf het jaar dat we elkaar leerden kennen. Jaja lekker zoetsappig.

Maar ook al kun je gemakkelijk een fotoboek maken, toch loop ik de laatste jaren iets achter hierin. Daarom was ik dan ook heel blij met het aanbod van de Fotofabriek. Want deze musthaves zijn echt fantastisch. Waar ik het over heb.. Retroprints, heb jij ze ook al?

retroprints, heb jij ze al?
Retro prints

Ooit wilde ik zo’n ouderwetse camera waar de foto dan direct uitkomt. Al die foto’s zou ik dan hangen op een prikbord aan mijn slaapkamermuur. Vol mooie quotes en vakantie kaartjes en vliegtickets, het zou zo mooi zijn.
Maar eerlijk, ik ben bang dat ik deze camera niet heel veel zal gebruiken. Wel vind ik de retro prints geweldig! Dus een uitkomst is het om deze gewoon zo te kunnen bestellen zonder het gebruik van een dure camera. Voor een setje van 8 stuks betaal je slechts 4,99! Lekker vanaf je eigen bank..

Online creëren

Het beste maak je de printjes met je laptop, simpel als ik ben pakte ik allereerst mijn telefoon erbij maar dit was geen succes. Dus laptop op schoot en proberen maar. Je kunt via de software je foto’s gemakkelijk inladen. Het inladen kan zelf vanuit je social media; facebook of instagram. Ideaal dus! Daar staan natuurlijk altijd mooie foto’s. Als je de foto hebt ingeladen kun je er ook nog een beetje mee spelen. Zo kun je kiezen uit verschillende achtergronden, vormen toevoegen en ook tekst. Dus een mooie quote of plek waar de foto is genomen. Je kunt het helemaal naar je eigen smaak maken.
De printjes zijn standaard staand, maar heb je liever liggende exemplaren? Draai het ontwerp dan een kwartslag!

retroprints, heb jij ze al?
Blijvende herinneringen

Foto’s zijn heerlijk om naar te kijken. Of je ze nu ophangt of in je agenda bewaard, het zijn blijvende herinneringen. Zo wilde ik een mooie herinnering maken aan 2020. Een bijzonder jaar, maar ook met zoveel mooie momenten zoals onze vakantie naar Edinburgh. Al deze momenten bundelde ik bij elkaar met deze printjes. Voor mij is dit een collega vol plezier, liefde en positieve energie. Ik word er blij van als ik ernaar kijk, het brengt me weer terug naar dat moment. Dat, precies dat, is voor mij de kracht van foto’s afdrukken!

Als je mij zoekt, ik ben op zoek naar mooie nieuwe herinneringen..