De zorg heeft het afgelopen jaar, wat zeg ik, de afgelopen 1,5 jaar veel te verduren gehad en stonden veel in de spotlight. Veel zorgpersoneel is overwerkt en heeft veel te verduren gehad. De druk lag, en ligt, nog steeds hoog en het is tijd om onszelf positief te prikkelen. We gaan zo langzaam de herfst weer in, maar er is geen tijd voor een herfstdip natuurlijk. We gaan juist kijken naar een positieve draai aan de herfst en daarbij hoor een leuk herfstcadeautje!! Waar je deze kunt vinden? Ik bezocht de website van MyMitella en raakte niet uitgekeken.

Positiviteit

Wie mij op het werk tegenkomt herkent mij vast wel aan mijn lach, ik ben namelijk over het algemeen ontzettend vrolijk aanwezig. Ik probeer een positieve sfeer uit te dragen en ik moet zeggen dat dat echt werkt. Mensen om mij heen worden vrolijker, ikzelf blijf vrolijker en positiever en het belangrijkste de mensen met wie ik werk laten mij sneller toe. Mijn werk word makkelijker door te lachen en positief te zijn. Hoe simpel kun je het hebben? De MyMitella Herfstcollectie sluit daar goed bij aan!

Vrolijke uitstraling

Wanneer ik vrolijke kleren aan heb, krijg ik hier altijd maar dan ook echt altijd complimenten over van de bewoonsters op mijn afdeling. “Oh zuster wat is dat gezellig die bloemetjes” of “Wat een gezellige kleuren zeg dame!”. Wat je draagt prikkelt de mensen visueel en maakt echt een verschil.

Herfst

Natuurlijk maken de jaargetijden ook altijd een verschil voor de stemming van mensen. In de zomer is iedereen vaak vrolijker gekleed en in de herfst worden de kleuren vaak wat donkerder. Nu mag ik op mijn werk mijn eigen kleding nog dragen, maar wanneer je een uniform draagt word het lastiger natuurlijk. Dan zit het hem in de accessoires die je bij je draagt. In de kleuren die je kunt toevoegen aan je outfit om jou speciaal te maken en te laten opvallen op een positieve manier. Laat MyMitella daar nu helemaal op ingespeeld zijn.

Alle spulletjes ook nog eens onwijs schattig verpakt! Super leuk om te krijgen en te geven.

Scharen sets

Ontzettend fijn om bij je te hebben tijdens een zorgdienst is een scharen set. Vaak een 3-delige set met de kocher, de verpleegkundige schaar en de verbandschaar. Overal hebben ze deze natuurlijk op het werk wel liggen om te gebruiken, maar hoe fijn is het om een eigen setje te hebben? Helemaal aangepast naar jouw smaak. Voor mijn zus mocht ik dan ook een hele leuke set uit de herfstcollectie van MyMitella bestellen. Zij gebruikt deze in het ziekenhuis en in de verpleeghuizen vaker dan ik op de vloer, dus een leuk cadeautje. Ik besloot te gaan voor de Art editie. Lekker kleurrijk en vrolijk. Met een bijpassende blauwe houder erbij dat maakt het helemaal af. Ook een blauwe kiss of life is een goede aanvulling. Deze kocht ik voor mijzelf een tijd terug ook en zal ik later nog eens toelichten in een blog.

Nieuwe collectie herfstartikelen

Om je uniform wat op te pimpen is een leuk motiefje wel een goede keus natuurlijk. Printjes zijn deze herfst ook echt weer helemaal in. Lekker opvallen, kleur verspreiden, vrolijkheid, want zeg nu zelf na een periode zoals we die allemaal gehad hebben is een beetje positiviteit verspreiden toch wel een must. 😊 Noem een accessoire en je kunt het er vinden. Geweldige gadgets en zelfs sieraden in herfststijl zijn er te vinden! Dus werk je ook in de zorg? Neem dan eens een kijkje hier en maak ook je outfit sprankelender en helemaal af! Doe gezellig mee.

Winactie sokken

Voor alle zorghelden heb ik een hele te gekke winactie! Doe mee en maak kans op een paar sokken naar keuze. Hoe fantastisch zijn ze? Echt zo leuk! Je hebt ze in allerlei soorten, voor ieder zorg beroep kun je wat vinden dus geef door voor wie jij meedoet en welke sokken je zou willen winnen. Zondag 31 oktober zal ik de winnaar bekend maken.

*In deze blog heb ik naast eigen foto’s ook gebruik gemaakt van productfoto’s afkomstig van de website van MyMitella*