de Activi’Tipi van Sophie de Giraf

Toen ik mijn pinterest bord opstartte voor de kamer van Harvey had ik er al snel 1 te pakken, een tipi! Want wat zijn ze leuk he. Stijlvol, passend bij elk interieur en voor de kleintjes onwijs leuk. Toen ik de Activi’Tipi van Sophie de Giraf opgestuurd kreeg wist ik dan ook zeker dat dit een perfect plaatsje zou krijgen in zijn kamer!

Activi’Tipi

De naam alleen al, klinkt tof toch? De Activi’Tipi van Sophie de Giraf groeit met je kleintje mee. Je kunt hem namelijk steeds aanpassen en uitbreiden. Zo is de tipi er voor de hele kleintjes, maar ook de iets grotere en ontdekkende peuters. Geloof me, zo 1 heb ik er thuis en hij heeft de Activi’Tipi goed uitgetest!

Boxkleed

Voor baby’s is er het boxkleed met de afmeting van 90×90. Een heerlijke grote zachte mat met veel uitdaging. Er zit zelfs een kussentje bij die je bij je baby’tje kunt plaatsen voor extra steun om te zitten, of juist voor de buikligging. Op de mat vind je stukjes klittenband waar je het speelgoed aan kunt vastmaken. Zo kunnen ze overal lekker aan friemelen en ernaar toe kruipen. Het klittenband maakt het mogelijk om het speelgoed van plek te wisselen om je kindje zo meer uit te dagen.

Speelboog

De speelboog maak je door de steunframes vast te klikken aan de speelmat, heel simpel. De 4 steunframes hebben alle 4 een andere kleur, zijn met zachte stof bekleed en ook hier is het speelgoed weer aan vast te maken. De speeltjes maken geluid wanneer je deze aanraakt en de spiegel trekt ook veel aandacht. Zo leren ze zichzelf kennen en herkennen, doordat dit een opgeblazen bal is kun je er ook mee over rollen, hij maakt geluid en ze kunnen er tegenaan slaan als hij ophangt. Echt multifunctioneel.

Tipi

Natuurlijk is dit dan eigenlijk de grote onthulling. Het tentdoek eromheen en de tipi is compleet. Een super leuke plek voor kindjes om heerlijk in te spelen. Hun eigen plekje waar ze zich in een hele andere wereld wanen. Een geheim fort wat het voor de peuters een magische plek maakt. Het bijgeleverde speelgoed  vind hij heel leuk, maar ook een bak met ander speelgoed neemt hij gerust mee en gaat daar lekker zitten spelen. Ook mijn dochter van 7 heb ik hier zelfs een keer in betrapt met een boekje. Ze zocht een rustig plekje om te lezen, fantastisch toch!

Onze ervaring

Ik dacht dat Harvey de tipi direct fantastisch zou vinden. Waar ik echter geen rekening mee had gehouden was het feit dat een dichte tipi wellicht iets spannend zou zijn. We hebbe het doek er dan ook even afgehouden en zodra hij hieraan gewend was hebben we het doek teruggeplaatst. Nu geniet hij er volop van en is het een prachtige aanwinst in zijn kamer. Met recht een multifunctionele tipi. Door de super snelle montage is hij zelfs ook makkelijk mee te nemen op visite. Dit hebben we dus al een keer uitgetest en is zeker de moeite waard. Straks met het mooie weer zal ik hem ook zeker in de tuin willen gebruiken. Lekker zacht op het gras, waarom niet?

Wij zijn dan ook heel blij met Activi’Tipi van Sophie de Giraf en hij staat met trots te stralen in zijn kamer. Een mooie eyecatcher in zijn kamer en een plekje waar Harvey zich echt even in terug kan trekken met zijn speelgoed. Dat wil toch ieder kindje wel?

Je koopt de Activi’Tipi hier. Ben je op zoek naar badspeelgoed, kijk dan eens hier.