Spetteren in bad met Sophie de Giraf

Lekker spetteren! Daar houden ze hier thuis wel van. Het liefst hebben ze natuurlijk ook speelgoed in het water, want met water moet je natuurlijk altijd spelen. Ik kwam altijd heel goed weg met stapelbekertjes en kleine frutsels tot ik de mogelijkheid kreeg om dit nieuwe speelgoed uit te proberen. Ik dacht, laten we het maar eens proberen, wie weet. Sindsdien is het een grote hit!
Dus inmiddels zijn we van gewoon lekker spetteren, naar spetteren in bad met Sophie de Giraf gegaan. En wat het nog leuker maakt, ik mag nog iemand hier heel erg blij mee maken! Dus lees vooral even lekker mee.

Sophie de Giraf

Sophie de Giraf is sinds 1961 wereldwijd bekend met het bijtspeeltje.  Het girafje is van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Geen wonder dat deze hoog scoort als kraamcadeau en je ze veel om je heen ziet. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer producten van dit merk, waaronder badspeelgoed!

spetteren in bad met sophie de giraf
Pipes Folies

Een waar waterbuizenfestijn is de Pipes Folies van Sophie de Giraf! Ontzettend leuk om mee te spelen en ook erg goed voor de ontwikkeling van je kindje. Het begin al bij het in elkaar zetten. Mijn oudste kinderen wilden hier maar al te graag mee helpen. Eerst even goed op de doos kijken en daarna bedenken of zij het ook zo wilden of toch iets anders. Dat is namelijk het leuke, je kunt de buizen uit elkaar halen en continu verwisselen van plek. Aan te passen op wat je op dat moment maar leuk vind. Alleen de basis van het rode bakje zit vast met zuignappen, de buizen zijn makkelijk te verwisselen ook voor de grotere kinderen. Gelukkig zitten ze wel stevig genoeg vast zodat Harvey ze niet steeds kapot trekt.

spetteren in bad met sophie de giraf

Kranen open en dicht

Er zitten verschillende kranen in, die je los van elkaar kunt opendraaien. Wanneer alle kranen dichtzijn vult de rode tank zich vol met water en zie je Sophie de Giraf met haar hoofd er bovenuit steken. Maar wanneer je de buizen opendraait kan het element wat daaraan gekoppeld is gaan werken. Zo zijn er 3 losse elementen te vinden:
– Een bloem waar water uit spuit
– Een waterrad welke draait
– Een schildpad die omhoog komt zwemmen

Educatief

Het is voor de kinderen ontzettend leuk om te ontdekken welke kranen ze open en welke juist dicht moeten draaien om ervoor te zorgen dat het werkt zoals ze dat willen. Zo kunnen ze alle 3 tegelijk in bad zitten en samenwerken. Alle 3 krijgen ze iets om water mee te pakken en de rode tank te vullen. Heerlijk om ze zo te zien genieten!


Wat je moet weten

De Pipes Folies is gemaakt voor kinderen vanaf 10 maanden. Je kunt hem hier kopen.
In de doos vind je 3 buizen, 3 kranen, 3 losse elementen, de Sophie de Giraf en de rode tank met zuignappen. Het speelgoed is vrij simpel in elkaar te zetten en te gebruiken. Mijn oudste dochter is nu 7 en vind het nog steeds fantastisch! Het gaat dus echt wel jarenlang mee.

Ons oordeel

Het speelgoed hangt nu al een tijdje in bad en zelfs als ze snel gedoucht moeten worden proberen ze nog een aantal keer met het emmertje water in de rode tank te gooien. Het lonkt ontzettend om mee te spelen en ze doen het dan ook heel graag. Zelfs met 3 tegelijk vinden ze het geweldig om te spelen en werken ze goed samen. Wij zijn er dan ook heel blij mee en laten hem ook zeker hangen. Het materiaal is stevig, ook al word het zo nu en dan uit elkaar gehaald omdat ze toch eens iets anders willen uitproberen met de constructie. Door die mogelijkheid om te variëren denk ik dat het echt wel lang mee zal gaan hier! Een echte aanrader dus.


Winactie

Jij kunt dus ook zo’n fantastisch exemplaar winnen zodat jouw kinderen ook kunnen spetteren in bad met Sophie de Giraf!
Wat je daarvoor moet doen? Simpel!
Volg mij op social media, sla het bericht van de winactie op instagram op en tag iemand die je dit ook gunt! Easy toch?

Maandag 5 april a.s. zal ik de winnaar bekend maken, super leuk om met de Paasdagen een cadeautje weg te mogen geven. Heel veel succes, ik ga voor je duimen!! 🙂