Eindelijk hij is er weer, Sinterklaas! Vandaag komt Sinterklaas weer aan in ons land en begint de magie echt. Natuurlijk kunnen alle kindjes hun schoentjes zetten, maarrrr je kunt daarnaast ook gezellig meedoen met de Sinterklaas Bloghop 2021. Het is bijna een traditie geworden. Voor mij is het de eerste keer dat ik aansluit en er doen deze keer maar liefst 28 bloggers mee. We hebben er met z’n allen super veel zin in verklap ik je alvast en er zijn weer te gekke prijzen om te winnen.

Bloghop

Blogwat? Bloghop. De bloghop is georganiseerd door Amanda & Esmée en ze hebben een groep van maar liefst 28 bloggers bij elkaar gekregen om mee te doen. Een bloghop betekend dat je van blog naar blog kunt “hoppen”. Met onze Sinterklaas bloghop 2021 kun je in totaal met 28 winacties mee doen. Hoe tof is dat?! Bedankt alvast voor de organisatie dames.

Hopperdehop

Je bent hier waarschijnlijk gekomen door de winactie voor mij van Miriam. Een moeder van 4 prachtige dochters en op haar blog kun je als ouder onwijs veel praktische tips en uitgebreide reviews vinden. , www.meervanmir.eu, Voor deze bloghop geeft zij het spel Geestenvlucht weg. Een vliegensvlug spel waar je helemaal in mee gesleept word. Wij hebben deze ook gespeeld en ik kan hem echt aanbevelen!!

Wie ben ik

Als je hier voor het eerst voorbij hopt wil ik je super welkom heten. Ik ben Naomi en volgende week word ik alweer 33 jaar. Niet dat ze me ooit geloven wanneer ik dat vertel, zelf geloof ik het ook niet helemaal maar het staat toch echt in m’n paspoort.
Ik ben alweer 12 jaar getrouwd en heb 3 kinderen, Macy is vandaag 8 jaar geworden, Bentley is 6 jaar en Harvey de jongste van 2 jaar. Mijn blog ToddleCake bestaat nu 1,5 jaar en ik probeer op mijn blog alle onderwerpen aan bod te laten komen die als moeder en vrouw super interessant zijn. Wil je mij blijven volgen, neem dan zeker even een kijkje op mijn instagram of facebook! Vind ik super leuk.

Wat geef ik weg

Natuurlijk vraag je je af wat ik dan eigenlijk weggeef. Ik zal je niet langer in spanning houden. Ik geef de Vtech Switch & Go Dino weg! Zijn naam is Fire Troy en is oranje van kleur.

De Switch & Go Dino Fire Troy T-Rex van Vtech bouw je eenvoudig om naar een supercoole raceauto. Druk op de actie-toets om de 2-kleurige lichtprojectie te activeren, luister naar de stoere reacties en zie de coole animaties op het lcd-scherm. Hij heeft meer dan 30 stoere geluiden en zinnen, deze zorgen voor volop speel- en leerplezier. Race als raceauto door het huis of maak de buurt onveilig als Dino. Met deze Switch & Go kan het allemaal!

Winnen!

Hoe kun je deze fantastische prijs bij mij winnen? Laat een reactie achter onder deze blog.
Het is helemaal leuk als je dit bericht deelt op social media, ons volgt of anderen tagt zodat ze ook kans kunnen maken.
Deze winactie loopt tot 21 november. Op 21 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Door naar de volgende

Ga nu dan ook zeker door naar de volgende blog, dat is die van Fallon. Op haar blog vind je alles over lifestyle, DIY en woningstyling. Je wilt die winactie zeker niet missen aangezien zij een fantastische pinata weggeeft vol lekkere snoepjes, confetti en speelgoed! Met dit cadeau maak je er een te gek feestje van natuurlijk. Dus blijf lekker doorhoppen en zorg dat je alle 28 winacties ziet!

Veel plezier met het hoppen in deze Sinterklaas Bloghop 2021