Waarschijnlijk herkent iedereen dit wel.. Er zijn bepaalde dingen die je doet, zonder dat je het weet, die de dag van je kind kunnen verpesten. Deze 20 punten zijn zo dramatisch, maar dan ook echt meeeegaaa dramatisch, dat je het nog lang kunt aanhoren. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

 1. Verkeerde kleur beker geven bij het ontbijt, of tussendoor, bij de lunch of het avondeten..
 2. Verkeerde kleur bord geven
 3. Verkeerde kleur bakje geven, echt serieus je denkt ideaal dat Ikea setje.. Maar nee eigenlijk niet!
 4. Als je het brood al gesneden hebt in stukjes
 5. Als je het brood niet gesneden hebt in stukjes, maar ze het zelf moeten doen
 6. Wanneer ze geen chips mogen eten als ontbijt
 7. Als ze geen aardbeien mee kunnen nemen naar school omdat ze bij het ontbijt de laatste aardbei hebben gegeten op brood (en je dit toen hebt uitgelegd, maar oke..)Als je dan denkt dat je alleen met het ontbijt je de dag kunt verpesten heb je het totaal mis! Want ook met douchen, ja serieus, het wel of niet douchen ook dat is een hele belangrijke!
 8. Wanneer ze moeten douchen terwijl ze niet willen douchen
 9. Wanneer ze dan eindelijk in de douche staan omdat je zegt dat het een snelle douche word.. en ze ineens wel sueper lang willen douchen en niet snel..
  Als je dan het douchen hebt overleefd, kom je bij het aankleden. Gevaarlijk punt hoor!
 10. Dat ze haar favoriete jurk niet aan kan omdat die in de was zit
 11. Wanneer je dochter een broek aan moet terwijl broeken blijkbaar alleen voor jongens zijn, die memo had ik blijkbaar gemist
 12. Wanneer ze geen sandalen aan mogen in de sneeuw, of 2 verschillende kleuren schoenen naar school , ook heel gek dat dat niet mag..
 13. Geen regenlaarzen aan mogen met een hittegolfYes, ze hebben gegeten, zijn gedoucht en aangekleed en dan…
  Je denk ik zet even de televisie aan en dan is het goed.. Maar nee, er wil iemand kiezen! Wat nu?!
 14. Wanneer je de ander laat kiezen wat ze mogen kijken op televisie
 15. Wanneer je niemand laat kiezen wat ze mogen kijken op televisieMaar wees gerust, niet alleen in huis kan het misgaan.. Buitenhuis heb je ook nog genoeg kansen hoor! 😊
 16. Wanneer de ander op het lift knopje mag drukken
 17. Wanneer de ander een keertje voorin mag zitten en het blijkbaar niet zijn beurt is, nog steeds geen idee waar dat schema hangt?
 18. Wanneer de ander als eerste de auto in mag stappen
 19. Wanneer je bij het boodschappen doen allerlei lekkers in je kar hebt liggen maar dat ene pak koekjes niet mee mag.En dan, als de dag bijna voorbij is.. Ook dan heb je nog gewoon een kans! Want tsja de dag is nog niet compleet voorbij..

 20. Wanneer ze na 10 bekers water, 10 keer plassen en 10 keer knuffels en kusjes, toch echt moeten gaan slapen..Maar dan, als ze dan eenmaal slapen en je kijkt naar de heerlijke slapende kindjes.. Dan ineens is het allemaal zo erg niet meer..
  Is alles weer goed en vergeet je alles van de dag weer! Tot.. Juist! Het volgende drama moment..

  Herken jij deze 20 punten ?? Heb je toevallig nog puntjes om aan de lijst toe te voegen, laat het dan weten in de reacties!
  Ik ben heel benieuwd hoe het bij jullie verloopt, dus deel vooral.. 🙂