zo combineer ik mijn musthave schoen het liefste

Dat vrouwen een verzameldrang hebben dat weten we allemaal. Er zit nogal verschil in maar waar veel vrouwen last van hebben is een schoenentic. We kunnen er geen genoeg van krijgen! Sneakers, laarzen, espadrilles, instappers, ballerina’s, hakken, laarzen en zelfs slippers puilen uit in onze kasten. Maar welke schoenen dragen we nu eigenlijk echt het allerliefste en hoe combineren we ze? Zo combineer ik mijn musthave schoen het liefste.

Comfortabele schoenen

Natuurlijk is het allerbelangrijkste aan een schoen dat ze lekker zitten.  Zeker als je er een hele dag op moet staan voor je werk, of achter je kinderen aan moet rennen, dat beetje comfort en goede steun aan je voeten heb je zeker nodig. Er zijn natuurlijk ook schoenen die er mooi uitzien en die je graag draagt naar een feestje, maar dat zijn niet je go-to schoenen. Want je go-to schoenen, dat zijn comfort schoenen!

Saai

Dat comfortschoenen alleen maar onder een huispak passen en saai zijn, dat is natuurlijk absoluut niet waar.
Comfortabele schoenen passen namelijk onder bijna elke outfit. Eindeloos te combineren zeker als je meerdere exemplaren hebt. Daarnaast zijn ze vaak lekker licht om op te lopen, ideaal als je je peuter van 15kg weer eens over je schouder hebt hangen, dan heb je genoeg extra gewicht bij je.

De ideale combineer schoen

Mijn ideale schoen is dan ook een flexibele sneaker. Ideaal voor een dagje werken maar ook een uitje met het gezin kun je er prima op doen! Omdat ze in zoveel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn kun je ze ook blijven kopen. Het feit dat je ze eindeloos kunt combineren dat is ook de reden dat je ze onder moeders heel vaak ziet. Ik bedoel, we willen er leuk uitzien maar niet elke dag hetzelfde. Ook een mooi enkellaarsje is voor mij een echte musthave.

Combineren

Of je nu een jeans draagt, een leren broek, een rokje, of toch die little black dress, een mooi sneaker past er altijd onder!
Kies bijv. een effen sneaker en combineer deze met dezelfde kleur effen t-shirt. Maar ook onder je festival outfit is hij zeker aan te raden.
Wil je liever meer kleur? Kies dan voor een leuk printje en laat de kleur van je printje terugkomen in je shirt en eventuele accessoires. Dat maakt het geheel helemaal af.
Wissel je sneaker ook eens af met een leuk enkellaarsje of ga voor stoere boots. Combineer deze dan met een lange geruite spencer met daaronder een witte blouse. Of pak een rokje met een drukke print en een effen shirt, wedden dat die boots je outfit fantastisch maken.
Of wat denk je van een oversized blouse met strakke jeans? Zoals ik al vertelde, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Investeer in jezelf

Een goede schoen hoeft ook niet duur te zijn, maar weet wel dat je er dagenlang op loopt. Dus zorg ervoor dat je goede koopt die je genoeg steun bieden. We zorgen vaak genoeg voor anderen, dus denk ook eens aan jezelf en trakteer jezelf eens op een nieuw exemplaar. Zeker na deze lockdown waarin wandelen activiteit nummer 1 was! Wedden dat je wel een nieuw exemplaar kunt gebruiken?
En als je dan toch bezig bent, als moeder zijnde is het twinnen best leuk op z’n tijd. Wist je dat er een heleboel schoenen ook in mini formaat te vinden zijn? Gewoon een tip 🙂

Zo combineer ik mijn musthave schoen het liefste. De vraag is nu alleen nog, welke schoen kies jij en hoe ga jij hem combineren?