Shoolruns

Deze week maakte ik met mezelf de afspraak dat ik eerder op zou staan.
             

Dit omdat ik vaak team net-op-tijd ben. Ik blijf zo lang mogelijk liggen en zet liever een stapje harder dan dat ik een half uur niks aan het doen ben. Ik ben nu eenmaal een avond-mens, sorry!
Maar ik moet zeggen dat ik het wel een echte kans heb gegeven deze keer. Niet zoals gewoonlijk, dat ik het de eerste dag niet eens vol hield. Maar nu ben ik op tijd uit bed, ik heb een tijd in m’n hoofd wanneer ik dingen gedaan wil hebben. En eerlijk is eerlijk, het feit dat Joachim nog steeds thuiswerkt is ook ontzettend fijn op zulke momenten. Het gaat dan allemaal een stuk sneller. Waardoor ik dus alsnog iets langer kan blijven liggen, thanks babe!

Niet lekker

Deze week ben ik niet helemaal fit. Wat het precies is weet ik niet, maar het zal vast iets te maken hebben met de korte nachtjes, het trainen in de hitte en die bekant chronische vermoeidheid. Ik denk dat ik ook een keer moet gaan beginnen met het inlassen van een bedtijd o.i.d. Omdat ik echt een avondmens ben, kan ik daadwerkelijk genieten van die rust die even in huis hangt. Geen gestoor, ik kan gewoon echt even mijn eigen ding doen.. Heerlijk! Maar misschien dan toch iets eerder naar bed.

Buiten spelen

Voor de school van de kinderen is vorig jaar een natuur speeltuin geplaatst. Onwijs leuk! Ze spelen er veel met vriendjes  en vriendinnetjes voor en na school. Ook Harvey heeft het nu ontdekt en is er niet weg te slaan! Hij geniet zo enorm van alle rond rennende kindjes, wil met iedereen spelen en doet een schreeuw wedstrijd. Tegen wie weet ik nog steeds niet, maar hij doet alsof hij één of andere echo hoort zodra hij die speeltuin instapt. Een glimlach van oor tot oor gevolgd door flink gegil. Aangezien Bentley dat ook vaak doet heeft hij het vast van z’n grote broer geleerd.

Shoppen & uit eten

Voor de eerste keer in tijden zijn we weer even echt naar de winkels geweest. We hebben de nieuwe bril van Macy opgehaald en nieuwe sandalen voor Bentley uitgekozen. Zijn sandalen kwamen namelijk in 2 delen terug naar huis. Terwijl hij ze net had! Nu maar voor een extra stevige schoen gekozen.

In de avond stond dan eindelijk ons langverwachte etentje op de planning bij ‘t Zusje. Eerst leek dit in het water te vallen maar al snel werd duidelijk dat de mevrouw van de reserveringslijn doorhad dat ik met 3 kinderen nu niet meer kon vertellen dat we niet meer uit eten zouden gaan.

Zijn jullie al uit eten geweest? Zo ja, wat heb je gegeten?