50 Blogs

Deze week had ik een klein feestje. Ik vierde namelijk mijn 50e jubileum. *whoop whoop*  Nee ik ben natuurlijk nog geen 50 jaar zoals sommige even dachten hahaha. Maar ik heb alweer 50 blogs gepubliceerd om mijn eigen blog. Natuurlijk heb ik er al veel meer geschreven inmiddels als gastblogger, maar op mijn eigen blog vond ik het aantikken van die 50 wel ontzettend gaaf!! Zo’n mijlpaal. Het was namelijk toch wel ongelofelijk spannend om aan dit avontuur te beginnen. Ik stop er enorm veel tijd en energie in, maar ik vind het zo leuk dat ik dit absoluut niet erg vind. Ik krijg er veel energie van en ik geniet van de berichtjes die ik krijg van jullie, de reacties op mijn blog en de sociale kanalen.
Echt zo geweldig, dankjewel allemaal! Ik ga zeker door naar de volgende 50, dus ik hoop dat jullie blijven meelezen natuurlijk.

Zon, Zwembad, Zonnebrand

Deze week betrap ik me weer op een oude gewoonte van mezelf. Altijd iedereen insmeren, maar mezelf weer vergeten. Wat dus resulteerde in een nieuwe look; a la kreeft. Vreselijk!
Ik doe dit dus echt al heel lang, zelfs als ik met werk vroeger wegging smeerde ik mijn cliënten elk uur netjes in en dan zelf verbrand thuiskomen. Maar met flink wat aftersun smeren ging het nu gelukkig vrij snel weg en lijk ik zelfs wat gekleurd. Weer even goed opletten dus, want verbranden is natuurlijk niet oké. Ik kocht weer wat nieuwe zonnebrandcrème zodat ik overal wat heb staan door het huis en in mijn tas, maakt het toch wat makkelijker voor mezelf.

Bakken

Wij maakte een vegan kwarktaart, of ja, helemaal vegan was hij helaas niet want ik was vergeten dat het pak wat ik gebruikte toch iets van gelatine erin had zitten. OEPS! Zullen het maar wijten aan mijn blonde haren. Wat mij wel verbaasde was dat de smaak totaal niet anders was, onlangs dat ik kwark en slagroom gebruikte op plantaardige basis.
Ik heb direct een aantal alternatieven gezocht en gevonden. Binnenkort ga ik er eens 1 van ga testen. Het uiteindelijke recept zal ik dan zeker plaatsen hier !
Natuurlijk liet ik de kids ook mijn guilty pleasure zien, het aflikken van de garde! Hahaha..
Omdat er geen rauwe producten inzaten, kan dit prima. Dit mocht ik vroeger ook altijd en dit vond ik zooooo leuk! Dus dit gun ik hun natuurlijk ook.

Buitenspelen

Dit mooie weer vraagt natuurlijk om buitenspelen. Maar Harvey is ontzettend aan het klimmen, klauteren en weglopen. Dit hebben jullie waarschijnlijk wel gezien op social media.
Dus die kan ik echt geen seconde uit het oog verliezen, want er rijden voor de deur gewoon auto’s naast het speelpleintje.
Dus we boffen enorm met een tuin, zo kunnen ze alle 3 lekker buiten spelen samen en kan ik genieten vanaf mn tuinstoeltje. Hoef ik er ook niet helemaal bovenop te zitten en heeft hij wat meer speelplezier.
Hij loopt hele dagen met emmertjes rond en verzamelt er steentjes in. Erin, eruit en weer terug erin. Je snapt het idee, ideaal! Natuurlijk klimt hij ook op de grote stoelen en sta ik op hoog alert.

Macy vind het leuk om met Harvey mee te spelen of pakt een bak met haar barbies en LOL poppetjes en Bentley speelt heel graag met zijn K’Nexx.  Zo hebben ze allemaal hun eigen ding en zitten we hele dagen buiten. Alvast voorbereidingen op onze staycation natuurlijk, hahaha.

Buiten eten is fijn

Buiten eten vind ik ontzettend fijn, maar de vliegjes etc. weerhouden me er vaak van. Stom, ik weet het, maar toch zorgde dit ervoor dat wij niet vaak buiten eten. Dit jaar hebben we ons voorgenomen om vaker buiten te zitten. Dus dat doen we nu ook! We eten met mooi weer bijna elke dag buiten en de kinderen vinden het fantastisch. Zeker als ze daarvoor in het zwembad zijn geweest. Lekker een handdoek om en eten i.p.v. helemaal afdrogen en omkleden. Zoals ze zelf zeggen geeft het een soort vakantie gevoel. Heerlijk toch! Nu snap ik dus echt niet dat ik dit al die jaren gemist heb vanwege die stomme vliegjes, oeps! Maar even inhalen nu.

Hoe vullen jullie je dagen in met het mooie weer? Blijven jullie ook veel thuis of zijn jullie veel op pad?
Toch allemaal wel gek dat je nog steeds niet onbezorgd op pad kunt overal naar toe he? Ik zie al wel leuke ideeën voorbij komen die ik zeker op mijn lijstje heb gezet voor de zomer. Hopelijk kunnen we van de zomer namelijk wel weer wat daagjes weg ondernemen. Zal toch wel leuk zijn die afwisseling.

Hebben jullie al zomerplannen gemaakt of dagjes weg gepland staan?