Alles gebeurd nu eigenlijk digitaal. Ons hele leven. Afspraken maken, vergaderingen, bijkletsen en bij veel mensen zelfs het complete werken inmiddels. Dus voor dit jaar besloot ik geen agenda te kopen en gewoon alles digitaal op te slaan. Moest ik maar gewoon kunnen, mijn man doet dat al jaren dus waarom kan ik dat niet? Ja, dat liep dus niet echt lekker.. Ik vergat sommige afspraken of plande dubbel omdat ik het allemaal niet goed opgeslagen had in de juiste agenda. Werk/ privé en afspraken van de kids, het was toch wel iets teveel voor mijn digitale vermogen blijkbaar. Oeps! Toen ik dus de kans kreeg om een fotoproduct uit te proberen en in het rijtje een agenda zag staan, was ik direct om. Maar bestellen bij studentendrukwerk: Wat is mijn ervaring?

Studentendrukwerk.nl

Studentendrukwerk.nl, ik hoor je denken, maar je bent toch geen student? Uhm nee, maar gelukkig hoeft dat ook niet! Iedereen kan hier gewoon bestellen. Naast het printen van verslagenbundels, readers, proefschriften, syllabus en scripties zijn er namelijk nog onwijs veel andere producten te bestellen! Van persoonlijke wikkels voor je chocolade repen tot champagneglazen, wijnglazen, onderzetters en natuurlijk ook foto’s voor aan de wand. Dit alles tegen een scherpe (studenten)prijs. Nee het zijn zeker geen amateurs, ze hebben maar liefst 25 jaar ervaring in drukwerk en zijn een onderdeel van de Groningse drukkerij Chris Russell.

Mijn keuze

Naast de agenda’s mocht ik nog iets anders uitkiezen. Om thuisscholing nog leuker te maken koos ik voor schriften voor de kinderen, geen standaard schrift maar 1 met hun eigen foto erop. Geweldig toch? Hier hebben ze altijd wel iets op te schrijven namelijk, lopen de hele dag door het huis papiertjes te zoeken. Waar ik dacht dat ze voor het huiswerk gebruikt zouden worden is dat nu dus niet het geval. Ze vinden het schrift zo mooi dat ze het gebruiken voor eigen dingen; liedjes, verhalen, mooie plaatjes tekenen en to-do lijstjes maken voor de vakantie of zomaar. Schattig toch. Nu slingeren er dus geen losse blaadjes meer in het rond maar is alles gebundeld in de persoonlijke schriften. Een win/win situatie dit.

Agenda

Voor de agende kon ik een heleboel foto’s aanleveren, er zitten namelijk veel vlakken in waar je een foto in kunt plaatsen. Ook kun je overal figuurtjes plaatsen. Zo zette ik heel romantisch hartjes op onze trouwdatum in mijn agenda en voor alle verjaardagen gebruikte ik vlaggetjes. Ook de achtergrond kun je per pagina anders instellen. De lay-out kun je zo compleet naar wens maken. Je begrijpt dat ik er lekker mee aan de gang ben gegaan en me heb uitgeleefd natuurlijk!

Simpel en betaalbaar

Je kunt je foto’s simpelweg aanleveren vanaf je mobiel, laptop en zelfs direct van je social media afplukken. Hoe makkelijk wil je het hebben? Tegenwoordig hebben we alle foto’s op onze telefoon staan dus vanaf je telefoon kun je eigenlijk (bijna) alles wel bestellen. Wanneer je kiest voor sponsoring op je producten, zijn ze ook nog eens wat goedkoper. Je krijgt dan het logo van Studentendrukwerk.nl op je producten te zien. Bij het schrift is dit bijvoorbeeld op de schrijfbare pagina’s. Voor de kinderen was dit helemaal niet storend, ze vonden het juist erg leuk. Ook met een kleiner budget is hier dus prima te shoppen en je kunt het goedkoper zo maken voor jezelf door voor de sponsoring te kiezen als het geen probleem is.

Goede klantenservice

Omdat het mij helaas even niet al te simpel afging heb ik contact gezocht met de klantenservice. Mijn foto’s bleven namelijk haperen met de upload via mijn telefoon. Gelukkig werd ik al snel geholpen en was de conclusie dat ik dus gebruik moest maken van mijn laptop. Na het 6x met de mobiel te hebben geprobeerd, lekker eigenwijs natuurlijk, lukte het met de laptop dus direct. Simpele oplossing en zo fijn dat de reactie zo snel kwam. Scheelde echt een hoop! Deze blondie was namelijk niet zo slim om dit zelf al eens uit te proberen.

Moederdag

Vanwege Moederdag hebben ze een leuke actie, namelijk 25% op je Moederdagproducten met de code MOEDERDAG2021. Dus mocht je last minute nog iets willen uitzoeken, maak dan zeker gebruik van de code!