Ook deze week geef ik jullie weer een kijkje in ons leven. Wat hebben we allemaal gedaan deze week?

Wandelen

De kinderen vragen er vaak zelf om, lekker even een blokje om buiten. Op de dagen dat ik vrij ben gaan we dan ook graag lekker even erop uit.
Ook Harvey geniet ervan om buiten te lopen, ik merk dat hij enorm hard groeit de laatste tijd. Hij loopt steeds sneller, niet altijd even handig haha, en hij geniet enorm van het buiten spelen. Ook in de tuin rent hij alle kanten op en trekt van alles uit de kast. Ik kan er wel van genieten!

Zwemmen

Yessss eindelijk hebben ook wij het badje opgezet deze week. Ik zag bij sommige mensen het badje al staan, maar vond het zelfs nog net iets te fris. Maar afgelopen week was het zulk lekker weer, we konden er niet omheen! Gelukkig was ik die dagen ook precies vrij, dus we hebben er hele dagen van kunnen genieten. Zo fijn! Ik had namelijk nog steeds geen automatische pomp gekocht dus mocht weer zelf aan de bak.

Feest!

Donderdag werd Bentley 5 jaar! We hadden een mini feestje en genoten volop van elkaar. Het was zo heerlijk weer dat we lekker buiten konden zitten en dobberen in het zwembad. Wat wil je nog meer? Omdat het Hemelvaart is werden er de dag ervoor en erna ook nog kaarten en cadeautjes bezorgd, zo leuk. Het feest duurde daardoor extra lang en oh wat was hij er blij mee.

Nieuw speelgoed

Voor zijn verjaardag heeft Bentley het vliegtuig en de brandweerauto van Paw Patrol gekregen, deze werden volop in gebruik genomen. Onwijs leuk speelgoed! Ze zijn er hele dagen zoet mee. Ook heeft hij skates gehad, die wilden we van het weekend gebruiken voor een rondje, maar helaas is dat er door het weer er niet van gekomen. Dus dat doen we volgende week lekker extra! Goed excuus om er volgende week ook weer lekker op uit te gaan.

Verassing

Bij een winactie won ik deze week een videogesprek met de Kleine Zeemeermin van Fairytale Princesses. Dit had ik Macy de avond ervoor al verteld en oh wat ging ze zoetjes slapen Ze had er zoveel zin in. Op zondag ochtend wilde ze dan ook haar glitterjurk aan en haar haren moesten nog even extra gekamd, want het moest allemaal perfect zijn! Het gesprek was zo schattig, zo leuk. Ze heeft echt enorm genoten. Op de website lees ik ook opties voor kinderfeestjes, dat houden we zeker in gedachten, want ze deed het zo onwijs leuk!! Je kunt kiezen uit verschillende prinsessen, dus we hebben nog even de tijd om te ontdekken welke prinses dan het allerleukste zou zijn 🙂

 

Foodboard

Gewoon omdat ik het leuk vind, bij deze nog een overzicht van onze kookkunsten van deze week.
Ik geniet er toch wel van dat Joachim thuis is, want het koken is nu wel gezelliger dan in m’n uppie. Dus maken we er elke avond een feestje van. Hoe doen jullie dat nu, zijn de huishoudelijke taken nu bij jullie ook anders verdeeld?