M*B*H de initialen van mijn kinderen
Sieraden, ik draag ze normaal gesproken veel te weinig. Op het werk mag ik geen armbanden en ringen om en ik betrap mezelf erop dat ik ze op mijn vrije dagen ook veel te weinig uit de kast pak. Zelfs mijn trouwring blijft soms iets te lang af, sorry schat! Maar dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om ze toch wat vaker uit de kast te trekken. Zo zonde als ze blijven liggen in de kast. Dus toen ik de kans kreeg vanuit Finaste om wat te reviewen, zei ik natuurlijk volmondig JA! Dit kwam ontzettend goed uit.

Met sieraden van Finaste ben je altijd de mooiste, dat vind ik een hele mooie gedachte! En aangezien ik wel wat extra zelfvertrouwen kan gebruiken, doen sieraden het natuurlijk altijd goed. Ik vertel je graag meer over deze toffe sieraden, een echte cadeautip!

Finaste

Finaste heeft een uitgebreide webshop met trendy sieraden en accesoires.
Met sieraden van Finaste ben je altijd de mooiste, Finaste betekend in het Zweeds namelijk “de Mooiste”. 😊
Wat leuk is om te weten; ze ontwerpen en produceren een groot gedeelte van hun sieraden collectie vanuit hun eigen atelier in Nederland. De sieraden collectie is altijd up to date want ze blijven innoveren en brengen de hipste items uit. Alle items uit de webshop kun je los dragen, maar combineren kan ook gemakkelijk.

Met sieraden van Finaste ben je altijd de mooiste

Mijn keuze

Ik koos dus voor een gouden setje. Even wat anders als anders. Iets wat ik wel echt altijd kan dragen. Een paar mooie gouden gedraaide oorbellen, een lange schakelketting en een ketting met 3 initialen. Heel uniek en ontzettend waardevol voor mij. Leuk om te combineren maar ook prima los van elkaar te dragen. Ideaal voor mij dus.

Betaalbaar

De producten in de webshop van finaste hebben een leuk prijsje. Zo zijn er al armbanden en kettingen te vinden vanaf € 5,00. Er zijn hele dunne en elegante exemplaren, maar natuurlijk ook de chunky chain. Voor ieder budget heb je hier wel wat leuks te vinden. Elk item word apart verpakt en geleverd in een mooi stijlvol doosje. De levering is daarnaast ook heel snel, of je nu wel of niet voor graveren kiest.
De kwaliteit is erg goed! Zo heeft Harvey al 2x hard aan mijn oorbellen getrokken, maar er gebeurde niets. Terwijl er toch menig ander sieraad al gesneuveld is op deze manier. Dus dat is zeker positief.

Met sieraden van Finaste ben je altijd de mooiste
M*B*H de initialen van mijn kinderen

Persoonlijk

Wat ik zelf ontzettend leuk vind is dat je de producten kunt personaliseren. Zo kon ik een ketting uitkiezen met daarin de initialen van mijn kinderen gegraveerd. Ik ben er onwijs blij mee. Hij is heel verfijnd en netjes, past eigenlijk overal bij! Maar dit is natuurlijk ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Als kraamcadeautje, verjaardagcadeautje, moederdagcadeau of gewoon zomaar. Voor dit prijsje kan het allemaal.
Naast kettingen kun je trouwens ook oorbellen, ringen en armbanden laten graveren. Het graveren is een leuk extraatje, het kost namelijk niets extra’s!

Ik ben ontzettend fan van deze webshop en zal hier nog zeker een keer bestellen en niet alleen voor mezelf! Genoeg leuke dingen te vinden om cadeau te doen.

Nu ben ik wel heel benieuwd, geven jullie vaak sieraden cadeau?