Vanaf het moment dat we vorig jaar aangaven dat de verhuizing een feit zou worden is Macy al bezig met de inrichting van haar kamer. Op het bed na hoefde er eigenlijk niets mee want madame wilde heel graag nieuwe spulletjes. Maar wat precies, ze wisselde elke maand wel met wat ze wilde. Best lastig om dan daadwerkelijk iets uit te gaan zoeken. Je raad het dus al, haar kamer bleef een langere tijd wat kaler. Maar gelukkig hebben we daar nu een oplossing voor gevonden! Herinneringen op Linnen, dat klinkt al wel erg mooi, toch?

Foto’s

Wat Macy ontzettend leuk vind is foto’s. Foto ’s maken en kijken, beide vind ze prachtig. Zo kijkt ze regelmatig in haar eigen fotoalbums en de albums van vakanties. Maar een foto in een lijstje aan de muur is zo standaard, we moesten het toch wel iets leuker kunnen maken. Maar hoe?

Fotomuur

Wat ik er zelf ontzettend leuk uit vind zien is een fotomuur! Verschillende foto’s die samen 1 worden, of juist allemaal verschillende. Beide ziet er toch super tof uit. Alleen leek het me allemaal zoveel werk. Daar had ik dan weer minder zin in. Veel boren in een nieuw huis, daar zit toch niemand op te wachten?

Zonder boren

Wat een mazzel dat ik erachter kwam dat je dus ook foto’s kun ophangen zonder boren! Geen ingewikkelde uitleg maar opplakken en hoppa! En je kunt de foto’s zelf super simpel vervangen als je er een aantal wilt wisselen van plek, of juist nieuwe wil ophangen. Hoe leuk is dat.

Herinneringen op Linnen

Herinneringen op linnen is in 2004 begonnen met het verkopen van canvasdoeken. Dat was toen helemaal in. Inmiddels hebben ze in Europa wel meer dan 4 miljoen exemplaren hiervan verkocht. Naast canvasdoeken zijn er verschrikkelijk veel meer producten bij gekomen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Heel origineel en ook nog eens lekker snel binnen na bestelling.

 

Custom shapes

De custom shapes zijn er in 3 verschillende varianten, namelijk rond/ hexagon(zeshoekig) en vierkant. Daarnaast zijn er ook verschillende groottes, de S (16cm) M(18cm) en L(24cm). Dan is het tijd om naar de foto te kijken. Je kunt er dus voor kiezen om alle kleine stukjes tot 1 geheel te maken of allerlei losse foto’s. Voor Macy’s kamer wist ik dat ze juist behoefte had alleen verschillende foto’s, dus heb ik gekozen voor de variatie.

Voordelen

Het grootste voordeel vind ik toch wel dat je niet hoeft te boren. Dat maakt het echt ideaal spul. Je plakt het namelijk op en ook deze tape is weer te verwijderen. Doordat er gebruik gemaakt word van een magnetisch systeem, kun je die magneet makkelijk verwisselen. Dus mochten de kinderen enorm groeien en je zou graag een meer up2date foto willen, dan kun je daar altijd een andere foto ophangen. Je klikt de foto eruit en daarna weer terug erin.

Zelf ophangen

Na wat gezucht begon mijn man dus eindelijk aan het ophangen. Ik had de foto’s besteld en in een volgorde bedacht. Echter had ik deze niet opgeslagen, oeps! Dus hij moest dat weer opnieuw gaan bedenken. Hij bleef wat schuiven met de foto’s, tot ze er beide uitwaren dat dit de volgorde moest zijn. Dus opplakken dan maar! Wat meetgereedschap erbij en dan natuurlijk ervoor zorgen dat alles netjes hangt. Binnen een mum van tijd zaten alle foto’s op de muur en kon iedereen het bewonderen. Helemaal blij met het resultaat, en wij ook!

Ons oordeel

De service was ontzettend goed, de producten waren snel in huis en we konden daardoor snel aan de slag toen er eenmaal tijd voor was. Ook staan er in het systeem een aantal voorbeelden waardoor je meer inspiratie krijgt om hier wellicht wat aan te veranderen en nog mooier te maken.
De custom shapes komen binnen in een stevige doos en elke foto is beschermd met een extra stukje schuim. Heel goed beveiligd dus.

Ik vind het geweldig om te zien hoe haar kamer nu steeds gezelliger word. Ook voelt ze zich nu steeds meer thuis en is ze blij dat ik de keuze voor gemaakt heb.. De schotten worden nog roze geverfd, de plinten leggen en dan zijn we gelukkig wel ver.