Tegenwoordig zie je het in alles terugkomen; twinning is winning.  Niet alleen matchende kleding maar ook accessoires zoals haarbanden en natuurlijk ook sieraden. Ik vind het zelf hartstikke leuk en heb er dan ook echt een enorme zwak voor. Gelukkig ben ik niet de enige en denkt mijn dochtertje Macy hier hetzelfde over.
Toen ik een uitnodiging kreeg om een samenwerking aan te gaan met DRKS voor de Moeder-Dochter armbandjes, werd ik dan ook direct heel enthousiast!

Keuzes

Op de website zie je ontzettend veel verschillende armbandjes staan. Zo kun je al kiezen uit goud, rose goud en zilver. Ook zijn er verschillende modellen te vinden, bijv. met een infinity teken, hartjes, klavertjes, strikjes echt you name it. Gelukkig staan ze netjes in een overzicht zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken. Maar voor een meisjes meisje als mijn dochtertje werd het nog een lastige opgave om te kiezen uit deze mooie modellen. Ik heb haar helemaal zelf de keuze laten maken.
Ze is dol op sieraden en ik wist zeker dat ze graag zelf een kijkje wilde nemen in deze mooie webshop. Toen ik het haar vertelde werd mijn gevoel bevestigd door de twinkelende oogjes.
In haar sieradendoosje liggen voornamelijk zilveren sieraden dus toen ze de gouden en rose kleuren zag wilde ze wel graag eens wat anders. De twijfel was groot, maar uiteindelijk viel haar oog op de gouden hartjes.

Graveren

Als optie heb je bij verschillende armbandjes om een tekst te laten graveren, zo ook bij onze gouden hartjes. Daar hoefden we niet lang over na te denken want dit maakt het nog unieker.
We hebben de keuze gemaakt om haar naam in ons beide armbandjes te graveren zodat we precies dezelfde hebben. Zij voor zichzelf en ik voor haar, zo zijn we altijd samen. Dit vond ik zelf een hele mooie gedachte.

Persoonlijke boodschap

Natuurlijk zou ik mezelf niet zijn als ik er pas na het binnenkomen van mijn bestelling achter kom dat ik een persoonlijke boodschap had kunnen laten zetten in het sieradendoosje.
Dit bieden zij namelijk als gratis optie aan. Niet allen leuk voor nu maar ook voor later natuurlijk.
Dit zou ik jullie dan ook echt aanraden om te doen. Een mooi versje, een favoriete quote of iets anders natuurlijk. Er is van alles mogelijk.

Morgen in huis

Meestal duurt het wat langer voor persoonlijke producten binnenkomen is mijn ervaring.
Dus ik was dan ook erg verbaasd om te zien op de website dat de armbandjes een dag later binnen zouden komen. Maar echt, een dag later lagen de armbandjes op de mat. Mooi apart verpakt in een doosje natuurlijk om ze veilig te kunnen opbergen als je ze niet om hebt.
Ontzettend fijne en snelle service.

Kortingscode

Om onze samenwerking te vieren mag ik jullie een kortingscode aanbieden voor 20% korting op alle Moeder & Dochter armbandjes.
Vul hiervoor de code MOEDER20 in. Deze is geldig t/m 31 augustus dus neem snel een kijkje in de webshop!