Over mij

Hoi, ik ben Naomi van der Laan. De persoon achter Toddlecake.
Een eigenwijze en enthousiaste kwebbelkont van 32 jaar met veel interesses.

Mijn gezin
Ik ben in 2009 getrouwd met een hele lieve man Joachim en samen hebben wij inmiddels 3 kinderen.
Macy werd geboren in 2013, Bentley in 2015 en in 2019 was ons gezinnetje compleet met Harvey.

Wat leuke feitjes over mij
Ik hou van eten, naast zelf koken is fastfood ook een enorme zwak. Eén van mijn eerste baantjes was dan ook als Hostess bij de McDonalds, misschien dat hier mijn verslaving voor comfort food begonnen is.. Wie weet.
Studeren vind ik ook erg leuk, sorry not sorry, ik was en ben gewoon echt een stuudje. Ik ben in het bezit van een SPH diploma.
Ben een zorgzaam typetje, dus het zal je dan ook niet verbazen dat ik werkzaam ben ik de zorg.
Mijn eerste stage was in de kinderopvang, maar al snel wilde ik iets extra’s en werd het een medisch kinderdagverblijf. Daarna bleef ik  werkzaam in de gehandicaptenzorg en ben ik sinds 2019 overgestapt naar de ouderenzorg. Weer een nieuwe uitdaging waar ik mijn weg wel in kan vinden.

Mijn passies zijn fotograferen (niet professioneel maar gewoon lekker amateuristisch en leuk genoeg voor in een fotoalbum), koken en bakken, op vakantie gaan en gewoon lekker saai Netflixen.
Na een lange dag werken, of een drukke dag thuis vind ik het ook heerlijk om mijn hoofd leeg te maken met sporten. Voorheen vond ik het fijn om hard te lopen, maar na mijn laatste zwangerschap heb ik dit nog niet opnieuw opgepakt. Ik heb thuis wat trainingsmateriaal, met name mijn Xcore buis vind ik erg fijn om thuis even te gebruiken voor een home workout. Omdat ik hier niet al teveel discipline voor heb, ben ik ook lid van de dansschool waar ik elke week een DanceFit les volg. Gezellig met andere kwebbelkontjes even een uurtje knallen (en kletsen ofcourse!) zodat ik weet dat ik wel iets gedaan heb en dat extra chipje weer heb verdiend! Want tsja, met een passie voor koken en bakken ben ik constant opnieuw naar de balans aan het zoeken tussen fit blijven/gezond eten en genieten van al dat comfort food. Onder het motto je moet jezelf natuurlijk wel bezig houden!

Gastblogger
Misschien dat je al eerder een blog van mij gelezen hebt, dat kan!
Ik ben namelijk gastblogger voor 2 andere hele lieve dames:
Linda van www.go-or-no-go.nl
Tamara van www.themommydiaries.nl

Mijn blogs
Ik blog hier over verschillende onderwerpen, over van alles wat mij bezighoudt en wat ik leuk vind. Met 3 kinderen maak ik natuurlijk van alles mee waarover ik graag wil vertellen.
Mijn passies en interesses liggen enorm verspreid, dus je zult hier echt van alles vinden in verschillende categorieën. Hopelijk ook iets wat jouw aanspreekt!

Dus neem vooral een kijkje op mijn blog en laat me weten wat je ervan vind! 😊